ZAKAJ RE/MAX?

ŠTEVILKA ENA

Moč blagovne znamke

Prepoznavna blagovna znamka je v več kot 40-tih letih obstoja pridobivala ugled na svetovnem nepremičninskem trgu. Naš logotip je sinonim za kredibilnost in zaupanje v storitev, ki odpira vrata in olajša delo. 

0 +
Držav
0 +
Agencij
0 +
Posrednikov
Play Video

SKUPNOST

Mreža RE/MAX

Mreža nepremičninskih agencij RE/MAX, ki je številka 1 na področju nepremičninskega posredovanja, je nepremičninsko panogo spremenila pred več kot 43 leti. Ustanovitelja Dave in Gail Liniger sta imela cilj ustvariti največjo in najboljšo nepremičninsko mrežo na svetu, kjer velja slogan everybody wins. To je torej mreža, v kateri imajo vsi koristi – stranke, posredniki in lastniki franšize. 

V Sloveniji je RE/MAX pričel delovati leta 2008 in postal je največja in izredno prepoznavna mreža nepremičninskih agencij. Raziskava, ki jo vsako leto pripravi časnik Finance, je skupino RE/MAX uvrstil na sam vrh. Na lestvico desetih najproduktivnejših nepremičninskih agencij v Sloveniji sta se namreč uvrstili kar dve podjetji RE/MAX.

V KORAKU S ČASOM

Sodobna tehnologija

Za lažje poslovanje so nepremičninskim posrednikom na voljo številna orodja in tehnologije s pomočjo katerih prihranijo čas in povečajo svojo učinkovitost. Od prilagojene sisema CRM, s katerim posredniki minimizirajo administrativna opravila, do orodij s katerimi povečajo svojo učinkovitost (digitalni podpis, elektronske dražbe, orodja za vrednotenje in trženje nepremičnin, fotografska oprema in droni, video studio…).

NENEHNI RAZVOJ

Vrhunska izobraževanja 

Način usposabljanja temelji na nenehnem profesionalnem razvoju in se osredotoča na prodajne veščine in povečanje uspešnosti na področju nepremičnin, pri čemer upošteva izkušnje najboljših svetovnih nepremičninskih posrednikov in strokovnjakov.

REMAX-Customer-6-scaled.jpg

RE/MAX Univerza

RE/MAX Univerza je prvi slovenski nepremičninski izobraževalni program, kjer lahko posredniki dostopajo do izobraževanj, vodičev in najdejo številne koristne vsebine in se izobražujejo na daljavo.

REMAX-CustomerAgent-83-scaled.jpg

Poslovni coaching

Posredniki imajo možnost, da svoje veščine razvijajo pod mentorstvom licencirane coachinje, kar jim omogoča, da bolje izkoristijo svoj potencial in lažje dosežejo svoje cilje.

REMAX-CustomerAgent-16-scaled.jpg

RE/MAX Kompas

RE/MAX Kompas je globalno priznan program, ki novim posrednikom omogoči, da takoj zaženejo svoje motorje in pričnejo dosegati rezultate. Temelji na preverjenih dobrih praksah kolegov iz celega sveta in predstavlja recept za uspeh na dlani.